Начало > Каузи > Операция за Весела (ИЗПЪЛНЕНА)
Vesela

0 Дарители

EUR0

PayPal

Директен Банков Трансфер

Титуляр - Фондация "Вратичка за всички"
Номер на банковата сметка - BG21RZBB91551008220507
Град - София
Име на банката - Райфайзенбанк

Молба за помощ
В средата на декември едно от момичетата – Весела Стоянова , които фондацията ни подкрепя претърпя злополука по време на тренировка и скъса кръстна връзка на коляно. След редица прегледи лекарското заключение е, че е наложително да се направи операция и да се сложи имплант. Този имплант струва 1800 лв и заедно със съпътстващите медикаменти и оздравителни процедури сумата може да надхвърли 2400 лв.
Весела е живяла в дом за деца и в момента се справя добре сама. Но въпреки че има работа, тя не може да покрие всички разходи по операцията. Сумата, която не и достига е 1400 лв. Търсихме начин по различни програми да оигурим импланта безплатно, но не се получи. Всички познаваме здравната система в България и няма смисъл да коментираме, но хубавото е, че процедурата минава през здравната каса и никой няма да я изнудва.
Обръщаме се към вас с молба за финансова подкрепа. Няма специално открита сметка, ще ползваме сметката на фондацията, като на основанието за превода е необходимо да се напише за Весела Стоянова. Ще информираме редовно за движението по сметката и ще предоставим отчет за постъпилите и похарчени пари.
Весела е активен спортист. Участва в маратони, катери върхове, тренира футбол. Нека и помогнем да продължи
.
Фондация „Вратичка за всички”
ProCreditBank
BG03PRCB92301044807516

Share This